Jaume Bartumeu, convidat a un col·loqui a París

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 4 de Juny de 2015

El president de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Jaume Bartumeu, va assistir ahir a París com a convidat de la Fundació Jean-Jaurès i el grup L’Aliança Progressista dels Socialistes & Demòcrates (S&D) del Parlament Europeu al col·loqui ¿Cap a una veritable unió econòmica i monetària? Coordinació, solidaritat i convergència.

L’assistència al col·loqui, que va tenir lloc a la sala Víctor Hugo de l’Assemblea Nacional, va permetre a Bartumeu mantenir converses amb responsables polítics socialdemòcrates i progressistes de França i Itàlia.

Així, es va reunir amb Jean-Yves Caullet, diputat socialista i un dels negociadors pel copríncep francès de la Constitució i després primer representant personal del copríncep francès. En aquesta trobada, Bartumeu va explicar a Caullet l’actualitat política andorrana.

En el col·loqui hi van prendre part economistes i professors universitaris com Jean Pisani-Ferry i André Sapir. També hi va intervenir Bernadette Ségol, secretària general de la Confederació Europea de Sindicats. Entre els parlamentaris participants hi havia Pierre-Alain Muet, economista i diputat per Lió; Valérie Rabault, diputada per Tarn-et-Garonne, i Pervenche Berès i Elisa Ferreira, eurodiputades socialistes.