SDP transmet la realitat del país en una visita a la Rioja

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 20 d'Octubre de 2014

Una delegació de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) s’ha desplaçat aquest cap de setmana a la Rioja amb la finalitat de conèixer de més a prop la situació econòmica de la comunitat espanyola i difondre la realitat andorrana.

La delegació, encapçalada pel conseller general Jaume Bartumeu i el president d’SDP, Víctor Naudi, va fer una visita institucional al parlament, on van ser rebuts pel president, José Ignacio Ceniceros, i la vicepresidenta segona, la diputada socialista María Inmaculada Ortega.

Després d’aquesta visita es va celebrar una reunió de treball amb el grup parlamentari socialista, encapçalat pel seu portaveu, Pablo Rubio.

La reunió va permetre als representants d’SDP presentar l’evolució constitucional andorrana i, també, el procés d’acostament a la Unió Europea mitjançant un acord marc d’associació.

L’estada a la Rioja també ha servit per intercanviar experiències amb elegits socialistes de l’àmbit municipal, atès que en la delegació d’SDP hi prenien part el coordinador del comitè local d’Encamp, Víctor Cunill; el de Sant Julià de Lòria, Josep Lluís Donsion, i el d’Escaldes-Engordany, Alfons Miralles.

Les trobades es van cloure ahir amb una reunió amb l’alcalde socialista de Casalareina, Félix Caperos, i posteriorment amb regidors socialistes d’Haro.

SDP valora molt positivament aquest desplaçament, que s’inscriu en el marc de les actuacions adreçades a donar a conèixer la situació andorrana a representants polítics i institucionals de l’entorn europeu.