Comunicat de premsa relatiu a la publicació de la intervenció de Jaume Bartumeu en el Debat d’orientació política 2014

Autor:
Font:
Publicat el: 11 de Setembre de 2014

Jaume Bartumeu s’adreça a la ciutadania en començar el nou curs “Perquè Andorra se’n surti”

El conseller d’SDP defensa una oposició responsable sense estridències ni plantejaments radicals.

El Grup parlamentari mixt ha editat 35.000 exemplars de la intervenció del seu president, Jaume Bartumeu Cassany, en el debat d’orientació política que es va mantenir al Consell General el passat 20 de juny de 2014. L’edició abasta la intervenció inicial i les dues rèpliques posteriors.

Aprofitant aquesta edició, que ha començat a distribuir-se aquesta setmana a totes les bústies del país, Jaume Bartumeu fa una introducció situant el moment polític en aquesta primera quinzena de setembre.

Sota el títol de “Perquè Andorra se’n surti” el conseller general de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP) hi explica que davant el desencís de moltes ciutadanes i molts ciutadans es proposa “… una oposició responsable, sense estridències ni plantejaments radicals.”

La introducció, que porta la data del primer de setembre, recorda que els membres del seu grup parlamentari han estat al Govern del país “… en moments difícils i coneixem els problemes d’Andorra.”

En el text amb el que Jaume Bartumeu Cassany dóna per iniciat el nou curs polític el Conseller general d’SDP diu també que

“Andorra necessita una alternativa de progrés, per als interessos de la gran majoria del país, per fer avançar la nostra Constitució, per produir un canvi fructífer en l’economia.

Per acostar-nos positivament a la Unió Europea, establint un acord d’associació que permeti a les empreses i als professionals d’Andorra exportar béns i serveis sense patir dobles imposicions generadores de pèrdua de competitivitat. Per ajudar els joves a treballar a Andorra i perquè puguin també fer realitat els seus projectes educatius i professionals a Europa en igualtat de condicions amb els joves francesos i espanyols.”

Andorra la Vella,11 de setembre del 2014

(Aquí us podeu descarregar el comunicat en versió pdf)