Comunicat de premsa relatiu a la visita d’una delegació d’SDP a la República de San Marino convidada pel Partito Socialista

Autor:
Font:
Publicat el: 20 de Juliol de 2014

Una delegació d’SDP visita la República de San Marino convidada pel Partito Socialista

 Mantindran reunions amb diverses forces polítiques –de la majoria i de l’oposició– amb una especial atenció a les relacions amb la Unió Europea.

El Partito Socialista de San Marino, els dirigents del qual van visitar Andorra el passat mes d’abril, ha convidat a Socialdemocràcia i Progrés (SDP) a San Marino per a mantenir diverses reunions de treball i estrènyer els lligams entre ambdues formacions polítiques. El Partito Socialista és el primer partit de l’oposició al Consilio Grande e Generale de San Marino.

La delegació d’SDP està formada pel president de la Comissió Política Nacional, Víctor Naudi, i dos membres del Consell Nacional, el conseller general Jaume Bartumeu Cassany i Marian Sanchiz Rego.

Aquest dilluns al matí està prevista una reunió amb l’executiu del PS que anirà seguida d’una roda de premsa.

Per la tarda hi haurà una trobada amb la ministra del Territori i Cooperació Econòmica Internacional, Antonella Mullaroni, amb la qual Jaume Bartumeu manté des de fa anys una molt bona relació.

La delegació d’SDP mantindrà també una trobada amb el Partito dei Socialisti e dei democratici (PSD), partit que és un dels pilars de la majoria parlamentària i que compta amb tres ministres en la coalició que governa la República (Recordem que Jaume Bartumeu va participar els dies 27 i 28 de setembre de l’any passat al segon Congrés del PSD, en el decurs del qual va fer-hi una intervenció.)

Finalment a les 17h30 del dilluns està prevista una reunió amb el Grup parlamentari del PS.

San Marino 20 de juliol del 2014

(Aquí us podeu descarregar el comunicat en versió pdf)