La negociació amb la Unió Europea centra les reunions d’SDP a San Marino

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 22 de Juliol de 2014

La negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea va centrar les diferents reunions de treball que la delegació de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) que es troba a San Marino va mantenir durant la jornada d’ahir.

Així, en la trobada que van mantenir amb l’executiu del Partit Socialista es va fer un repàs de les relacions dels dos països amb la Unió Europea i de l’estat d’avançament de les converses actualment en curs amb Brussel·les. El segon punt de l’ordre del dia va ser l’intercanvi d’informació fiscal i la recent adhesió d’Andorra a la declaració de l’OCDE. Finalment es van comentar alguns projectes per afavorir el desenvolupament econòmic tant a San Marino com a Andorra.

A la tarda van mantenir una trobada amb la ministra del Territori i de Cooperació Econòmica Internacional, Antonella Mullaroni, gran coneixedora de la realitat andorrana. Després d’aquesta trobada la delegació d’SDP es va traslladar a la seu del Partit dels Socialistes i dels Demòcrates, que forma part de la coalició de govern. L’estat d’avançament del procés d’acostament al mercat interior europeu per la via d’un acord d’associació va centrar la trobada. Posteriorment, van mantenir una reunió amb el grup parlamentari del Partit Socialista, que va servir per comparar les retribucions dels consellers.