Bartumeu avança que s’estan traient “barbaritats” de la llei de bases tributàries

Autor: G. P.
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 11 de Juny de 2014

“L’estem pentinant d’algunes barbaritats.” Així va definir el president del grup mixt, Jaume Bartumeu, el treball que la comissió de Finances del Consell General està realitzant amb la llei de bases de l’ordenament tributari.

El conseller va donar a entendre que hi ha moltes possibilitats d’assolir un consens amb els demòcrates tot i els “topalls” que els taronges tenen amb el text. Això sí, la feina va encara per llarg.

Tant que, segons Bartumeu, és molt possible que ni tan sols estigui finalitzada al setembre. El líder del grup mixt va recordar que el text va ser objecte de moltes esmenes per part del grup de la majoria, amb qui “veig amb voluntat d’acostar posicions”.

Tot i ser preguntat pels punts més polèmics del text, com ara les prerrogatives de l’administració tributària a l’hora de fer inspeccions, Bartumeu va apuntar que aquests aspectes encara no s’han tractat durant el treball en comissió.

El grup mixt també va presentar fins a 22 esmenes a la llei de protecció civil als drets a la intimitat, a l’honor i a la pròpia imatge. “Si se’ns accepta, seria un text acceptable però igualment no l’haguéssim presentat perquè no cal”,va indicar.