SDP avisa que s’està arribant “al límit de la paciència” per rebre informació del comú

Autor: AGÈNCIES
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 19 de Maig de 2014

El conseller del grup mixt de Sant Julià, Josep Roig, avisa que s’està arribant “al límit de la paciència” per rebre respostes a les demandes d’informació que han fet arribar al comú, un límit que els “ha armat de raons més que suficients per tirar endavant una actuació diferent de la carta”.

Empesos per aquesta situació, el conseller ha reconegut que podrien entrar, previsiblement abans de l’estiu, un recurs al Govern per demanar que les demandes siguin contestades.

Recorda que el 7 i el 14 de novembre passats va entrar unes demandes d’informació al comú encapçalat per Montse Gil sobre temes relacionats amb Naturlandia, el restaurant de la Borda de Conangle i unes suposades irregularitats en subvencions esportives. I que, passats dos mesos, com estableix l’ordinació comunal, segueixen sense rebre resposta.

En un primer moment, Roig va plantejar la possibilitat de portar la demanda a la Batllia, encara que ha reconegut que “potser no era el més precís”, sinó que la via hauria de ser presentar un recurs al Govern per demanar l’empara en la qüestió.

El consell nacional de Socialdemocràcia i Progrés, però, va desestimar la proposta i va apostar per “esgotar la via del diàleg” mitjançant l’enviament d’una missiva a la cònsol el març passat que tampoc ha obtingut resposta. Per això, es considera que “a la paciència cal posar-li un límit” que ja està arribant. Insisteix que “tenim un problema perquè no contesten a la ciutadania”.