Bartumeu manté reunions sobre l’acord d’associació a Estrasburg

Autor:
Font: BONDIA
Publicat el: 26 de Juny de 2019

El president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, va assistir a principis de setmana a la celebració del 70è aniversari de l’assemblea parlamentària del Consell d’Europa a Estrasburg.

Bartumeu va aprofitar aquesta celebració per reunir-se amb responsables polítics del centreesquerra de la República de San Marino amb la finalitat de compartir informacions i analitzar plantejaments amb relació a la negociació de l’acord marc d’associació de Mònaco, San Marino i Andorra amb la Unió Europea (UE).

A la trobada hi van participar el secretari general del Partito dei Socialisti e dei Democratici, Gerardo Giovagnoli, i Paride Andreoli i Francesco Morganti, també dos referents del centreesquerra socialista i progressista de San Marino.

Durant aquests dos dies Jaume Bartumeu va parlar, a més,  amb els dos consellers titulars de la delegació de la República de San Marino a l’assemblea parlamentària del Consell d’Europa, Vanessa d’Ambrosio, de Sinistra Socialista Democratica, partit de la coalició que governa San Marino i Marco Gatti, del Partito Demòcrata Cristiano Sanmarinese.

Dilluns al matí Bartumeu i els tres polítics sanmarinesos van ser convidats a assistir a la reunió del grup dels socialistes, demòcrates i verds de l’assemblea parlamentària del Consell d’Europa.

El president de Progressistes-SDP també va comentar la situació actual d’Andorra en la perspectiva de l’acord d’associació amb el senador Roberto Rampi, del Partito Democratico d’Italia, que es va interessar per la relació dels petits estats amb la Unió Europea.