BONDIA - 17 JUL., 2017 - REDACCIÓ

SDP pregunta al Govern per la plataforma esquiable

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, ha formulat al Govern una demanda d’informació sobre l’aprovació com a projecte d’interès nacional del projecte destinat a la “construcció d’una plataforma esquiable al peu de la pista Avet, a l’estació Soldeu-el Tarter, i un aparcament soterrat”.

En la demanda el conseller fa referència a la documentació que considera necessària per poder copsar els fonaments d’aquesta aprovació i per això insta el Govern que li trameti còpia del projecte descriptiu de la plataforma esquiable al peu de la pista Avet i l’aparcament soterrat i, també, còpia de la documentació presentada pel Comú de Canillo que acompanya la petició al Govern en el sentit de declarar el projecte d’interès nacional.

Comparteix :
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Email
  • Print