SDP pregunta per la prestació de serveis mèdics domiciliaris

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 2 de Març de 2017

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés, Sílvia Bonet, ha entrat una pregunta a Sindicatura en relació amb el pagament de la prestació de serveis mèdics domiciliaris, perquè l’executiu hi respongui en la propera sessió de control de la setmana vinent.

Concretament, la parlamentària d’SDP demana al Govern les raons per les quals la Caixa Andorrana de Seguretat Social estaria dificultant el pagament d’aquesta prestació de serveis, així com per si hi ha algun motiu que no permeti que es desenvolupi aquesta prestació de serveis.

En aquest sentit, Bonet recorda que no hi ha cap prestació de serveis mèdics domiciliaris en atenció primària organitzada ni regular per a tota la població i que és una empresa privada qui fa aquesta activitat amb professionals de la medicina convencionats amb la CASS i seguint les tarifes dels actes que aquesta estableix en la nomenclatura acordada en el conveni amb el Col·legi de Metges.

D’altra banda, el conseller general d’SDP, Víctor Naudi, ha presentat una segona pregunta de cara a la sessió de control, en aquest cas però relativa a l’estat de les negociacions entre el Govern i els comuns per definir un nou model de competències i transferències.

Naudi, que recorda al cap de Govern, Antoni Martí, el seu compromís “incomplert” de fer entrar el Consell General en la negociació, demana pels motius d’aquest incompliment i pel model d’Estat que defensa el cap de Govern.