SDP presenta una esmena a la totalitat a la Llei de l’INAF, amb la signatura de dos consellers liberals

Autor:
Font: ARA
Publicat el: 15 de Setembre de 2016

Els consellers generals d’SDP, Víctor Naudi i Sílvia Bonet, han presentat una esmena a la totalitat al projecte de llei de modificació de la Llei de l’INAF, gràcies a les signatures dels consellers liberals Joan Carles Camp i Judith Pallarés. Cal destacar que, segons el Reglament del Consell General, únicament un grup parlamentari o bé tres consellers poden presentar una esmena a la totalitat, per tant, els progressistes necessiten el suport d’altres grups. És per això que han agraït la “cortesia parlamentaria” dels consellers liberals.

A principis d’any, SDP ja va veure retirada la seva esmena a la totalitat del pressupost per un error de procediment. Naudi i Bonet van presentar l’esmena amb el suport d’una tercera consellera general liberal, Judith Pallarés, però aquesta ja havia signat l’esmena a la totalitat del seu grup parlamentari, i la Sindicatura va considerar que un mateix conseller no pot constar en dues esmenes a la totalitat.

El projecte de llei de modificació de la Llei de l’INAF preveu obrir el consell d’administració i la direcció de l’organisme a persones de nacionalitat no andorrana.

És per això que des d’SDP han informat a través d’un comunicat, que no comparteixen la política del Govern i han expressat que el plantejament en el qual s’assenta el projecte que esmenen no es correspon amb els criteris que defensen els seus consellers.