El seguidisme de Demòcrates per Andorra

Autor: DELFÍ ROCA
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 26 de Maig de 2014

Quan s’intenta confondre la població amb missatges que cerquen enganyar-la, el més assenyat és enviar un missatge clar i contundent per desemmascarar qui actua fal·laçment.

D’ençà l’escissió del grup parlamentari socialdemòcrata al Consell General i també la produïda als comuns, els membres del nou moviment Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP), presidit per Víctor Naudi, els consellers comunals Eluska Galdós, a Encamp, Josep Vila, a Andorra la Vella, i Josep Roig, a Sant Julià de Lòria, han hagut de suportar alguns intents de confondre l’opinió pública amb referències constants al grup mixt per dissimular la seva pertinença a SDP.

També n’hi ha que, en referència als consellers generals Jaume Bartumeu, Sílvia Bonet i Gerard Bàrcia, diuen que som a la dreta de la dreta i insinuen que al Consell General votem el que DA ens posa al davant sense dir ni piu.

Sigui perquè l’enveja és mala consellera o pel que representa afrontar la crua realitat d’assumir un volum de feina que els supera, qui intenta confondre el poble andorrà dibuixant un panorama polític irreal en realitat l’està menystenint.

I això la gent ho veu.

Els que s’estan fregant les mans pensant-se que unes inexistents lluites fratricides afavoriran la seva permanència en el poder i guanyaran les eleccions per l’absència de l’adversari, tenen un problema greu de percepció de la situació. SDP neix, creix i actua des del convenciment que som els ciutadans els qui vàrem crear l’Estat perquè serveixi la gent, no a l’inrevés.

A partir d’aquí, som conscients que el món avança, la societat evoluciona i que l’Estat també s’ha d’anar adaptant a les noves realitats, percepcions i necessitats de la gent d’Ando ra. La nostra gent, a qui escoltem.

És lògic, doncs, que, continuant les iniciatives polítiques assentades anteriorment en temes com Europa, la nova fiscalitat, el patrimoni cultural i natural, el medi ambient, l’educació, la sanitat, la seguretat ciutadana, la CASS, ens esforcem ara a millorar les lleis que arriben al Consell, moltes recuperades per l’actual majoria de les fetes pel govern anterior.

Si el que en resulta és millor per a Andorra, SDP hi vota a favor. Pura honradesa intel·lectual. Pura coherència política. Qui fa seguidisme? Qui no es mou? Qui pot ser una veritable opció per a un futur millor?